BLAZNO ISKRENO O MENI

Sedim za računalnikom, urejam še zadnje stvari na spletni strani in se sprašujem, kako sem prišla do te točke in kaj me čaka naprej. 

Zadane me, da je avgust. Sredina avgusta, ko sem pred točno dvema letoma doživljala eno najtežjih izkušenj mojega življenja – iz dneva v dan (včasih iz ure v uro) nisem vedela, kdaj bo moje telo prebolelo težko infekcijo in če bo zaradi tega potrebna sprožitev poroda. Izkušnja, ki me je opolnomočila v tem, da zaupam vase in  ki je močno podprla najin odnos z možem (ki poleg mene dokončuje svoj delež kreiranja spletne strani, HVALA!).

Glavna lekcija, ki jo bom s seboj nosila celo življenje je močna – zaupaj vase in sprejemaj odločitve iz sebe v danem trenutku. Realne slike o posledici vsake odločitve, ki sva jo takrat sprejela, nisva mogla imeti in za prihodnost je bilo možnih več (večinoma res težkih) scenarijev. Ni nama preostalo drugega kot da sprejmeva eno odločitev naenkrat in ko pride več informacij, naslednjo, in tako naprej. 

Ta izkušnja je bila zaradi zavedanja, da je od mojih/najinih odločitev odvisno življenje najine hčerke tako temeljna, da od takrat naprej vedno bolj delujem na tak način tudi v življenju.  Nisem načrtovala, da bom napisala pravljico, pustila “varno” službo in odkrila, da sem v resnici izjemen medij za angelska sporočila. A to so bile vse odločitve, ki sem jih sprejemala sproti, v danem trenutku. In ki so se zdaj sestavile v sliko, na kateri se podajam na svojo podjetniško pot.

Tudi tukaj ne vem, kaj prinaša prihodnost. Vem pa, da v tem trenutku v svojem življenju delujem veliko bolj zavestno kot kdajkoli prej. Vem, da je to v tem trenutku prava pot. Vem, da bo marsikomu nenavadno to, da živim in delujem kot medij za angelska sporočila. Ampak je bilo marsikomu nenavadno tudi to, da sem rodila brez protibolečinskih sredstev in to, da sem pustila “varno” službo.  In v redu je, ker so bile to prave odločitve zame.

Zdaj sem na točki, ko lahko ponosno predstavim svojo spletno stran in stvari, ki me v življenju podpirajo in navdihujejo. Želim si, da v tem trenutku tudi ti pomisliš, kam kliče tebe pa mogoče še ne upaš narediti koraka tja, ker ne veš, kaj prinaša prihodnost s to odločitvijo. Naredi ga, ker se ti bo slika sestavljala sproti, kot se je meni. En korak naenkrat. Izberi sebe, izberi zavestno življenje.

Z ljubeznijo, Katarina