Ko poskrbim zase, poskrbim tudi za svoje otroke

Spodnje sporočilo so mi predali angeli in prosili, da ga prenesem tudi do tebe. Pozabljamo, da otroci močno čutijo trenutno družbeno situacijo. Naj te sporočilo podpre, da izbereš sebe, da izbereš zavestno življenje:

»Drage čudovite duše,

Želimo vam predati jasnost, kam v teh dneh dajajte svoj fokus in kako poskrbite za svoje otroke. Pomembno je, da se zavedate, da otroci izjemno veliko čutijo. Čeprav mogoče ne razumejo trenutnega stanja v vaši družbi, ga izjemno močno čutijo. In znotraj tega je pomembno, da pri svojih starših, pri svojih bližnjih, čutijo pomirjenost in ne paniko in stres.

Preberi več “Ko poskrbim zase, poskrbim tudi za svoje otroke”

Kako sem dobila ključe pisarne…in jih v dobrih 24 urah vrnila

Že nekaj časa sem si želela prostor, ki bi ga najela za kanaliziranje – tak, da bi me podpiral, da bi podpiral moje čudovite stranke. Tak, da bi znotraj njega čutila svobodo na vseh nivojih. Trenutno najemam prostor, ki je res prijeten in podpira tako mene kot stranke. Ampak najeti ga je možno na uro in termini so precej zasedeni, zato sem tudi težko fleksibilna.

Preberi več “Kako sem dobila ključe pisarne…in jih v dobrih 24 urah vrnila”

Kako se lahko v tednu 6.1.-12.1. podpreš, da v sebi začneš novo leto?

“Draga čudovita duša!

Si na prelomu – na prelomu tega, ko se začenja novo leto, na prelomu tega, ko se začenja novo desetletje. Zato je pomembno, da si vzameš čas zase in začutiš, katere občutke želiš v tem letu, v tem desetletju doživljati. Kako se želiš počutiti? Kaj želiš čutiti? Kaj želiš doživeti?

Preberi več “Kako se lahko v tednu 6.1.-12.1. podpreš, da v sebi začneš novo leto?”

Posebno darilo

V času meseca obdarovanja ti želim zaupati, kakšno darilo mi je podarilo življenje. In ne, ni lastna proizvodnja čokolade 😉

Dobrih deset let že živim z diagnozo kroničnega vnetja črevesja. Bolezen, ki je sicer zapisana kot diagnoza v moji zdravstveni kartoteki, ampak je v mirovanju. Vseeno pa ta zapis za seboj potegne več pregledov pri specialistih in znotraj le-teh so se v laboratorijskih izvidih pokazale določene vrednosti, ki so vodile v nadaljnje preiskave in nato – v diagnozo še ene kronične bolezni.

Preberi več “Posebno darilo”