Dogodki in programi

Božični manifest

Božični manifest je program, kjer s pisanjem na različne tematike ozaveščaš, kje si trenutno v življenju, kaj si sploh želiš in kakšni so tvoji koraki naprej. S tem postaviš močne temelje, da se v tvoje življenje zmanifestirajo velike želje, razrešeni odnosi in da ti sebe začutiš v svoji moči.

Program poteka od 21.12.2022 do 12.1.2023. V njem te strukturirano vodim skozi različna področja tvojega življenja, da prepoznaš, kje so tiste blokade, ki te ovirajo na poti naprej. Ter nato, da prepoznaš svoje želje in jih podpreš, da se lažje uresničijo.

Bistvo programa je, da preko pisanja raziskuješ ta področja. Vsak dan dobiš video posnetek z razlago energije dneva, priročnik (ki ga dobiš skupaj s škatlico presenečenja) pa ti pomaga pri pisanju. V spletni učilnici imaš tudi rituale, ki podpirajo tvoje telo tako pri spuščanju kot pri manifestaciji (rituali so ločeni za ženske in za moške). Izvedba programa ti vzame cca 15-20 minut dnevno.

V času izvajanja programa se trikrat srečamo na podpornih kanaliziranih Zoom srečanjih, vse čas pa je voljo podpora v Facebook skupini. Program izvajam v sodelovanju s spletno šolo za starše Veva (in ne rabiš biti starš, da se ga udeležiš ;)).

Med letošnjimi prazniki tako letos lahko sebi podariš – sebe!🤩🌟

Svojo prijavo oddaš tukaj: https://veva.si/predavanja/bozicni-manifest/

Če svojo prijavo oddaš do 11.12.2022 kot darilo dobiš kratko individualno kanalizirano sporočilo.