O meni

Živjo!

Sem Katarina, poslovno delujem pod imenom Katarina Xara, in tukaj sem, da te podprem v tem, da spoznaš in začutiš, kdo si, pomagam ti resnično utelesiti tvojo dušno energijo v tvoje telo, da res lahko čutiš sebe v vsakdanjem življenju in iz tega deluješ. Podpiram te na poti k sebi, na poti v bolj zavestno življenje. Moja naloga je, da lažje prepoznaš svoje korake naprej in s tem postaneš ti tisti, tista, ki zmore transformirati svoje življenje iz svoje moči v vsakem trenutku.

Moja pot se je začela z dvema močnima izkušnjama porodov, rojstvo tretje hčerke pa je prineslo prepoznavo, kaj vse je možno, ko se res postavim v svojo moč. Prvi porod brez protibolečinskih sredstev me je opolnomočil in transformiral, postavil me je nazaj na začetek, kjer sem znova začela odkrivati, kdo sem. In mesec pred rojstvom druge hčerke je bil intenzivna izkušnja učenja za celo življenje, v njem sem še bolj začela zaupati vase in v odločitve, ki jih sprejemam iz sebe.

Ko sem si nato dala dovoljenje, da se tudi sama rodim na novo, mi je življenje prineslo stik z angeli. Odločala sem se, ali grem po pretečenem porodniškem dopustu nazaj v službo, kjer sem bila tako pod stresom, da sem zbolela. Globoko v sebi sem čutila, da je pomembno, da v prvi vrsti mislim nase in na svojo družino. Sodelovanje z angeli me je pri tem močno podprlo z zavedanjem, da v sebi nosim veliko več, kot sem v tistem trenutku čutila sama. Zaupala sem in se odločila, da ostanem doma.

S tem sem odprla polje za možnosti, ki prej v mojem svetu niso imele prostora. Izdala sem pravljico Draga Luna, lahko noč z močnim sporočilom cikličnosti življenja. In glavni premik je bil, da sem se preko tečaja kanaliziranja sama začela povezovati z angeli ter prenašati njihovo čudovito zavest zase in za druge.

V času, ko se je moja samostojna pot medija začela dobro postavljati, je v naše življenje prišla še ena čudovita duša. Doživljanje nosečnosti in priprava na porod v času epidemije je bilo na trenutke izjemno zahtevno. Negotovost je bila ves čas prisotna in ravno stik z mojim duhovnim vodstvom me je vedno znova vračal v pomirjenost in čutenje mojih top izbir. Porod doma je bil ponovna izjemna izkušnja in vzela sem si mirno leto porodniške, da po tej močni izkušnji lahko še v večjem zaupanju vase in v jasnost ter podporo duhovnega vodstva pridem nazaj tudi kot medij zate.

Sem ženska, žena, mami, podjetnica in ves čas iščem ravnovesje med vsem tem. Včasih je lažje, včasih je težje, ampak odkar živim bolj v stiku s seboj, je tudi v težkih trenutkih lahkotneje. Veliko časa preživim v naravi, uživam z družino, hodim bosa in berem. Bolj zavestna pa sem tudi v odnosih, predvsem ob tem, ko spremljam tri čudovite deklice v življenje.

Ker to želim tudi zate, te vabim, da si dovoliš začutiti in slišati svoje angele preko mene. Izberi sebe, izberi zavestno življenje.

V kolikor te kliče, lahko poslušaš podcast epizode, v katerih sem bila gostja:

Katarina