O meni

Živjo!

Sem Katarina in tukaj sem, da te podprem na poti k sebi, na poti v bolj zavestno življenje.

Moja pot se je začela z dvema močnima izkušnjama porodov. Prvi porod brez protibolečinskih sredstev me je opolnomočil in transformiral, postavil me je nazaj na začetek, kjer sem znova začela odkrivati, kdo sem. In mesec pred rojstvom druge hčerke je bil intenzivna izkušnja učenja za celo življenje, v njem sem še bolj začela zaupati vase in v odločitve, ki jih sprejemam iz sebe.

Ko sem si nato dala dovoljenje, da se tudi sama rodim na novo, mi je življenje prineslo stik z angeli. Odločala sem se, ali grem po pretečenem porodniškem dopustu nazaj v službo, kjer sem bila tako pod stresom, da sem zbolela. Globoko v sebi sem čutila, da je pomembno, da v prvi vrsti mislim nase in na svojo družino. Sodelovanje z angeli me je pri tem močno podprlo z zavedanjem, da v sebi nosim veliko več, kot sem v tistem trenutku čutila sama. Zaupala sem in se odločila, da ostanem doma.

S tem sem odprla polje za možnosti, ki prej v mojem svetu niso imele prostora. Izdala sem pravljico Draga Luna, lahko noč z močnim sporočilom. In glavni premik je bil, da sem se preko tečaja pri Tjaši Dorelay sama začela povezovati z angeli ter prenašati njihovo čudovito zavest zase in za druge.

Zdaj živim bolj zavestno, poskrbim zase, veliko časa preživim v naravi, uživam z družino, hodim bosa in berem. Bolj zavestna pa sem tudi v odnosih, predvsem ob tem, ko spremljam dve čudoviti deklici v življenje.

Ker to želim tudi zate, te vabim, da si dovoliš začutiti in slišati svoje angele preko mene. Izberi sebe, izberi zavestno življenje.

Klikni tudi tukaj, da prebereš moje misli ob začetku podjetniške poti.

Z ljubeznijo, Katarina