Storitve

MOJA URA JASNOSTI – INDIVIDUALNO SREČANJE S KANALIZIRANJEM

Individualno kanaliziranje je srečanje, na katerem se povežem s tvojimi duhovnimi zavezniki (več o duhovnih zaveznikih in angelih si preberi tukaj).

Ob začetku srečanja si vzameva čas za kratek pogovor. Namenjen je temu, da izraziš sebe in izzive, s katerimi se srečuješ, da se začutiva kot sočloveka.

Nato pa se povežem s tvojimi duhovnimi zavezniki, modrostjo in inteligenco Vesolja. Duhovni zavezniki, angeli ti najprej pomagajo odpreti srce, da zmoreš začutiti močno energijsko podporo, ki se steka vate skozi celotno srečanje. Nato ti preko besed predajo sporočilo in jasnost, ki jo v tem trenutku najbolj potrebuješ, sledi pa prostor za tvoja konkretna vprašanja. Na koncu ti duhovni zavezniki, angeli namenijo nekaj minut, da se vse slišano lažje integrira v tvoje življenje.

Podrobnosti o poteku srečanja in pripravi vprašanj si preberi tukaj.

  • Srečanje poteka v živo v okolici Medvod pri Ljubljani ali preko spleta (Zoom aplikacija) in traja od 60 do 90 minut. Najprej si vzameva do 20 minut, da se pogovoriva o poteku srečanja in o tem, kaj te je najbolj poklicalo na srečanje, tudi, če je to le radovednost. V kolikor želiš samo kanaliziranje, ta del preskočiva. Nato sledi dobra ura kanaliziranja, v katerih ti angeli odprejo srce, predajo odgovore na tvoja vprašanja in pomagajo integrirati jasnost v tvoje življenje.
  • V primeru srečanja v živo točna navodila glede lokacije in priprave na srečanje dobiš ob rezervaciji termina. V primeru srečanja preko spleta, dobiš povezavo do Zoom-a na svoj e-mail.
  • Da se srečanju res lahko prepustiš, ga posnamem in ti avdio posnetek v naslednjih dneh pošljem na tvoj email.
  • Vrednost časa in energije, ki ti jo namenim v živo ali preko spleta je 170 eur.
  • Opomba: vsi udeleženci programa Božični manifest lahko koristijo nižjo ceno na individualno srečanje preko spleta ali v živo – 150 eur (velja do vključno 31.05.2024)

MOJE ANGELSKO SPOROČILO – KANALIZIRANJE NA DALJAVO

Ko ne želiš iskat termina za srečanje in želiš odgovore na konkretna vprašanja, se lahko s tvojimi duhovnimi zavezniki in angeli povežem na daljavo ter ti sporočilo pošljem v avdio obliki.

Najprej je predano kratko splošno sporočilo, ki ga želijo predati zate, nato pa sledijo odgovori na 3 sklope vprašanj s podvprašanji. To pomeni, da imaš npr. neko “glavno” vprašanje glede zdravja, kateremu dodaš 3 – 4 konkretna podvprašanja in lahko prejmeš jasnost za 3 področja tvojega življenja, ki jih začutiš. Ta oblika sporočila je primerna, ko se ukvarjaš s konkretnimi situacijami (določen izziv v službi, v odnosu, z zdravjem,…). Tukaj si preberi, kako lahko postaviš svoje vprašanje.


V kolikor želiš širša sporočila in več jasnosti tudi glede svoje dušne poti, te povabim, da izbereš storitev Moja ura jasnosti, saj s sodelovanjem v procesu dobiš več jasnosti. V kolikor pa resnično potrebuješ jasnost v zelo konkretni situaciji, pa izberi Tvoje angelsko sporočilo.

  • Sporočilo prenesem na daljavo in ti avdio posnetek v roku 5 delovnih dni po prejemu vprašanj pošljem na elektronski naslov.
  • Vrednost jasnosti, ki jo prejmeš, je 135 eur. Svoje povpraševanje s tremi sklopi vprašanj s konkretnimi podvprašanji mi pošlji na info@dezman.org.
  • V kolikor želiš jasnost za eno samo konkretno vprašanje (s 3-4 podvprašanji), je vrednost 53 eur, za dve vprašanji s podvprašanji pa 100 eur. Svoje povpraševanje z vprašanjem s konkretnimi podvprašanji mi pošlji na info@dezman.org.

MOJA OSEBNA MEDITACIJA

Na spletu je v tem trenutku dostopnih mnogo meditacij (moje kanalizirane lahko najdeš na mojem YouTube kanalu). Če začutiš, da te v tem trenutku nobena ne podpre in da potrebuješ nekaj posebnega zase, si podari čisto lastno kanalizirano meditacijo. Začuti, v čem želiš, da te meditacija najbolj podpre (zdravje, obilje, sidranje svoje dušne energije, obogatitev projekta, odnosi,…).

Meditacijo prenesem na daljavo in ti avdio posnetek v roku 5 delovnih dni po prejemu namena pošljem na elektronski naslov.

Vrednost tvoje osebne meditacije je 88 eur. Svoje povpraševanje z napisanim namenom meditacije mi pošlji na info@dezman.org.

DARILNI BONI

Velikokrat želimo podpreti ljudi ob sebi, ko začutimo, da so v stiski, ko želijo jasnost ali pa samo podporo in spodbudo. In najboljši način za to je, da jih podpremo v tem, da pridejo k sebi in ostanejo v sebi. Zato za katerokoli storitev pri meni lahko naročiš darilni bon za ljubljeno osebo.

  • Za podrobnosti se dogovoriva preko elektronske pošte, piši mi na info@dezman.org. Vrednost darilnega bona je enaka vrednosti izbrane storitve.

Nobena od storitev ni zamenjava za mnenje zdravnika ali drugega svetovalca, stranka se zanjo odloči na lastno odgovornost.