Storitve

Zaradi dopusta bodo vse naročene storitve izvedene po 8.7.2024.

!NOVO! ENERGIJSKA TRANSMISIJA NA DALJAVO

Energijska transmisija je proces prenosa tvoje dušne energije v tvoje telo. Gre v resnici za zdravljenje, ki te podpre v posameznem trenutku glede na tvoje trenutno stanje in potrebo (lahko se ta energija sidra bolj v nek organ, lahko zdravi tvoje energijsko polje – to vodijo duhovni zavezniki).

Izbereš jo, kadar čutiš, da v določeni situaciji rabiš bolj začutiti sebe in želiš dodatno energijsko podporo (npr. veš, da moraš nekaj skomunicirati, pa ne zbereš poguma,…).

Poteka na način, da mi na mail napišeš, da želiš energijsko podporo, sidranje svoje dušne energije. Če zaznaš kakšno konkretno situacijo, v kateri bi to želel/a, brez težav to zapišeš zraven, lahko pa samo pošlješ povpraševanje brez posebne namere.

Sama se nato povežem s tvojimi duhovnimi zavezniki in jih prosim za energijsko transmisijo, zdravljenje, ki je v tem trenutku v tvoje najvišje dobro. Po opravljenem zdravljenju ti pošljem avdio posnetek, v katerem ti razložim, kaj se je znotraj zdravljenja zgodilo in kako se lahko podpreš, da se ta energija lažje integrira v tvoje življenje.

Energijsko transmisijo izvedem in ti pošljem avdio posnetek v roku 5 delovnih dni po prejemu plačila na elektronski naslov.

Vrednost energijske transmisije je 80 eur (akcijska cena ob novosti je 50 eur do vključno 20.06.2024). Svoje povpraševanje mi pošlji na info@dezman.org.

MOJA URA JASNOSTI – INDIVIDUALNO SREČANJE Z ENERGIJSKO TRANSMISIJO

Individualno srečanje je srečanje, na katerem se povežem s tvojimi duhovnimi zavezniki (več o duhovnih zaveznikih in angelih si preberi tukaj).

Ob začetku srečanja si vzameva čas za kratek pogovor. Namenjen je temu, da izraziš sebe in izzive, s katerimi se srečuješ, da se začutiva kot sočloveka.

Nato pa se povežem s tvojimi duhovnimi zavezniki, modrostjo in inteligenco Vesolja. Duhovni zavezniki ti najprej pomagajo odpreti srce, da zmoreš začutiti močno energijsko podporo, ki se steka vate skozi celotno srečanje – aktivira se energijska transmisija. Nato ti preko besed predajo sporočilo in jasnost, ki jo v tem trenutku najbolj potrebuješ, sledi pa prostor za tvoja konkretna vprašanja. Na koncu ti duhovni zavezniki, angeli namenijo nekaj minut, da se vse slišano lažje integrira v tvoje življenje.

Individualno srečanje ni samo prenos informacij, ampak tudi globoka energijska podpora – ENERGIJSKA TRANSMISIJA TVOJE DUŠNE ENERGIJE, ki se prenese znotraj srečanja. Ta proces se zgodi spontano in ta energija se ves čas srečanja sidra v tvoje celice ter ustvarja prostor, da si vedno bolj v stiku s svojo dušno energijo – darovi, poslanstvom, s svojim avtentičnim izrazom. 

Moja ura jasnosti je veliko več kot samo jasnost – je doživetje, v katerem se zlijeta duša in telo, s podporo informacij, ki pomirijo tvoj um.

Bolj kot čutiš Sebe v telesu, lažje delaš male korake naprej. In saj veš – mali koraki vodijo k velikim spremembam. 

Podrobnosti o poteku srečanja in pripravi vprašanj si preberi tukaj.

  • Srečanje poteka v živo v okolici Medvod pri Ljubljani ali preko spleta (Zoom aplikacija) in traja od 60 do 90 minut. Najprej si vzameva do 20 minut, da se pogovoriva o poteku srečanja in o tem, kaj te je najbolj poklicalo na srečanje, tudi, če je to le radovednost. V kolikor želiš samo kanaliziranje, ta del preskočiva. Nato sledi dobra ura kanaliziranja, v katerih ti angeli odprejo srce, predajo odgovore na tvoja vprašanja in pomagajo integrirati jasnost v tvoje življenje.
  • V primeru srečanja v živo točna navodila glede lokacije in priprave na srečanje dobiš ob rezervaciji termina. V primeru srečanja preko spleta, dobiš povezavo do Zoom-a na svoj e-mail.
  • Da se srečanju res lahko prepustiš, ga posnamem in ti avdio posnetek v naslednjih dneh pošljem na tvoj email.
  • Vrednost časa in energije, ki ti jo namenim v živo ali preko spleta je 170 eur.
  • Opomba: vsi udeleženci programa Božični manifest lahko koristijo nižjo ceno na individualno srečanje preko spleta ali v živo – 150 eur (velja do vključno 31.05.2024)

MOJE ANGELSKO SPOROČILO – PRENOS JASNOSTI NA DALJAVO

Ko ne želiš iskati termina za srečanje in želiš odgovore na konkretna vprašanja, se lahko s tvojimi duhovnimi zavezniki in angeli povežem na daljavo ter ti sporočilo pošljem v avdio obliki.

Najprej je predano kratko splošno sporočilo, ki ga želijo predati zate, nato pa sledijo odgovori na 3 sklope vprašanj s podvprašanji. To pomeni, da imaš npr. neko “glavno” vprašanje glede zdravja, kateremu dodaš 3 – 4 konkretna podvprašanja in lahko prejmeš jasnost za 3 področja tvojega življenja, ki jih začutiš. Ta oblika sporočila je primerna, ko se ukvarjaš s konkretnimi situacijami (določen izziv v službi, v odnosu, z zdravjem,…). Tukaj si preberi, kako lahko postaviš svoje vprašanje.


V kolikor želiš širša sporočila in več jasnosti tudi glede svoje dušne poti, te povabim, da izbereš storitev Moja ura jasnosti, saj s sodelovanjem v procesu dobiš več jasnosti. V kolikor pa resnično potrebuješ jasnost v zelo konkretni situaciji, pa izberi Tvoje angelsko sporočilo.

  • Sporočilo prenesem na daljavo in ti avdio posnetek v roku 5 delovnih dni po prejemu vprašanj pošljem na elektronski naslov.
  • Vrednost jasnosti, ki jo prejmeš, je 135 eur. Svoje povpraševanje s tremi sklopi vprašanj s konkretnimi podvprašanji mi pošlji na info@dezman.org.
  • V kolikor želiš jasnost za eno samo konkretno vprašanje (s 3-4 podvprašanji), je vrednost 53 eur, za dve vprašanji s podvprašanji pa 100 eur. Svoje povpraševanje z vprašanjem s konkretnimi podvprašanji mi pošlji na info@dezman.org.

DARILNI BONI

Velikokrat želimo podpreti ljudi ob sebi, ko začutimo, da so v stiski, ko želijo jasnost ali pa samo podporo in spodbudo. In najboljši način za to je, da jih podpremo v tem, da pridejo k sebi in ostanejo v sebi. Zato za katerokoli storitev pri meni lahko naročiš darilni bon za ljubljeno osebo.

  • Za podrobnosti se dogovoriva preko elektronske pošte, piši mi na info@dezman.org. Vrednost darilnega bona je enaka vrednosti izbrane storitve.

Nobena od storitev ni zamenjava za mnenje zdravnika ali drugega svetovalca, stranka se zanjo odloči na lastno odgovornost.