Storitve in naročanje

Živjo! Trenutno sem na porodniškem dopustu in svojo energijo v polnosti usmerjam v družino. Z izvajanjem storitev začnem predvidoma spet v septembru 2021.

V vmesnem času te povabim, da spremljaš tedenska sporočila angelov na mojem blogu, Facebook strani ali Instagramu.

Hvala, ker razumeš situacijo.

Z ljubeznijo, Katarina

ZAČUTI SVOJE ANGELE

Individualno kanaliziranje po metodi Celestial Inspiration ™ , v katerem se povežem s tvojimi angeli (več o angelih si preberi tukaj). Angeli ti najprej predajo sporočilo in jasnost, ki jo v tem trenutku najbolj potrebuješ, nato pa je prostor tudi za tvoja vprašanja.
Podrobnosti o poteku srečanja si preberi tukaj.

  • Srečanje poteka v živo v Ljubljani in traja 60 minut. Točna navodila glede lokacije in priprave na srečanje dobiš ob rezervaciji termina. Vrednost časa in energije, ki ti jo namenim, je 120 eur. Svoj termin rezerviraj tukaj.
  • Storitev izvajam v skladu z etičnim Kodeksom zavestnega medija s podeljeno licenco za medija Celestial Inspiration ™ License .

ZAČUTITA DRUG DRUGEGA

Odnosi so področje, prepleteno z izzivi. Ko se z ljubljeno osebo znajdeta na točki izziva, za katerega želita jasnost in podporo ali pa želita svoj odnos enostavno obogatiti, sem tukaj zato, da se povežem z angeli vaju obeh. Angeli vama najprej predajo sporočilo in jasnost, ki jo v tem trenutku najbolj potrebujeta, nato pa je prostor tudi za vajina vprašanja. Srečanja se lahko udeležita ne glede na obliko odnosa (partnerja, starš in otrok, prijatelja,…).
Podrobnosti o poteku srečanja si preberita tukaj.

  • Srečanje poteka v živo v Ljubljani in traja 60 minut. Točna navodila glede lokacije in priprave na srečanje dobita ob rezervaciji termina. Vrednost časa in energije, ki vama jo namenim, je 180 eur. Svoj termin rezervirajta tukaj (ena oseba rezervira za oba).
  • Storitev izvajam v skladu z etičnim Kodeksom zavestnega medija s podeljeno licenco za medija Celestial Inspiration ™ License .

NA LINIJI Z ANGELI

Individualno kanaliziranje po metodi Celestial Inspiration ™ , v katerem se povežem s tvojimi angeli (več o angelih si preberi tukaj). Angeli ti najprej predajo sporočilo in jasnost, ki jo v tem trenutku najbolj potrebuješ, nato pa je prostor tudi za tvoja vprašanja. Srečanje poteka preko spleta, poveževa se preko video aplikacije, srečanje tudi posnamem in dobiš audio posnetek.

  • Srečanje poteka preko spleta, poveževa se preko video aplikacije, in traja 60 minut. Točna navodila glede priprave na srečanje dobiš ob rezervaciji termina. Vrednost časa in energije, ki ti jo namenim, je 100 eur. Svoje povpraševanje mi pošlji na info@dezman.org.
  • Storitev izvajam v skladu z etičnim Kodeksom zavestnega medija s podeljeno licenco za medija Celestial Inspiration ™ License .

TVOJE ANGELSKO SPOROČILO

Ko želiš odgovore na konkretna vprašanja in jih potrebuješ brez iskanja termina za srečanje, se lahko s tvojimi angeli povežem na daljavo ter ti sporočilo pošljem v zapisani obliki. Najprej je zapisano splošno sporočilo, ki ga angeli želijo predati zate, nato pa sledijo odgovori na 3 konkretna vprašanja (vse skupaj obsega cca 2 strani).
Ta oblika sporočila je primerna, ko se ukvarjaš s konkretnimi situacijami (določen izziv v službi, v odnosu, z zdravjem,…).
V kolikor želiš širša sporočila in več jasnosti tudi glede svoje dušne poti, te povabim, da izbereš storitev Začuti svoje angele. V kolikor pa resnično potrebuješ jasnost v zelo konkretni situaciji, pa izberi Tvoje angelsko sporočilo.

  • Sporočilo prenesem na daljavo in ti ga v roku 5 delovnih dni po prejemu plačila pošljem na elektronski naslov.
  • Vrednost jasnosti, ki jo prejmeš, je 88 eur. Svoje povpraševanje s tremi konkretnimi vprašanji mi pošlji na info@dezman.org.

DARILNI BONI

Velikokrat želimo podpreti ljudi ob sebi, ko začutimo, da so v stiski, ko želijo jasnost ali pa samo podporo in spodbudo. In najboljši način za to je, da jih podpremo v tem, da pridejo k sebi in ostanejo v sebi. Zato za katerokoli storitev pri meni lahko naročiš darilni bon za ljubljeno osebo.

  • Za podrobnosti se dogovoriva preko elektronske pošte, piši mi na info@dezman.org. Vrednost darilnega bona je enaka vrednosti izbrane storitve.