Storitve

MOJA URA JASNOSTI – INDIVIDUALNO KANALIZIRANJE

Individualno kanaliziranje , v katerem se povežem s tvojimi angeli (več o angelih si preberi tukaj). Angeli ti najprej predajo sporočilo in jasnost, ki jo v tem trenutku najbolj potrebuješ, nato pa je prostor tudi za tvoja vprašanja.
Podrobnosti o poteku srečanja in pripravi vprašanj si preberi tukaj.

  • Srečanje poteka v živo v okolici Medvod pri Ljubljani ali preko spleta (Zoom aplikacija) in traja 60-70 minut. Najprej si vzameva 5-10 minut časa, da se pogovoriva o poteku srečanja in o tem, kaj te je najbolj poklicalo na srečanje, tudi, če je to le radovednost. Nato sledi ura kanaliziranja, v katerih ti angeli predajo odgovore na tvoja vprašanja.
  • V primeru srečanja v živo točna navodila glede lokacije in priprave na srečanje dobiš ob rezervaciji termina. V primeru srečanja preko spleta, dobiš povezavo do Zoom-a na svoj e-mail.
  • Da se srečanju res lahko prepustiš, ga posnamem in ti avdio posnetek v naslednjih dneh pošljem na tvoj email.
  • Vrednost časa in energije, ki ti jo namenim preko spleta je 170 eur.
  • Vrednost časa in energije, ki ti jo namenim v živo je 170 eur.

MOJE ANGELSKO SPOROČILO – KANALIZIRANJE NA DALJAVO

Ko želiš odgovore na konkretna vprašanja in jih potrebuješ brez iskanja termina za srečanje, se lahko s tvojimi angeli povežem na daljavo ter ti sporočilo pošljem v avdio obliki. Najprej je predano splošno sporočilo, ki ga angeli želijo predati zate, nato pa sledijo odgovori na 3 sklope vprašanj s podvprašanji. To pomeni, da imaš npr. neko “glavno” vprašanje glede zdravja, kateremu dodaš 2-3 konkretna podvprašanja in lahko prejmeš jasnost za 3 področja tvojega življenja, ki jih začutiš.
Ta oblika sporočila je primerna, ko se ukvarjaš s konkretnimi situacijami (določen izziv v službi, v odnosu, z zdravjem,…).
V kolikor želiš širša sporočila in več jasnosti tudi glede svoje dušne poti, te povabim, da izbereš storitev Moja ura jasnosti, saj s sodelovanjem v procesu dobiš več jasnosti. V kolikor pa resnično potrebuješ jasnost v zelo konkretni situaciji, pa izberi Tvoje angelsko sporočilo.

  • Sporočilo prenesem na daljavo in ti avdio posnetek v roku 5 delovnih dni po prejemu plačila pošljem na elektronski naslov.
  • Vrednost jasnosti, ki jo prejmeš, je 135 eur. Svoje povpraševanje s tremi sklopi vprašanj s konkretnimi podvprašanji mi pošlji na info@dezman.org.
  • V kolikor želiš jasnost za eno samo konkretno vprašanje (z 2-3 podvprašanji), je vrednost 53 eur. Svoje povpraševanje z vprašanjem s konkretnimi podvprašanji mi pošlji na info@dezman.org.

MOJA OSEBNA MEDITACIJA

Na spletu je v tem trenutku dostopnih mnogo meditacij (moje kanalizirane lahko najdeš na mojem YouTube kanalu). Če začutiš, da te v tem trenutku nobena ne podpre in da potrebuješ nekaj posebnega zase, si podari čisto lastno kanalizirano meditacijo. Začuti, v čem želiš, da te meditacija najbolj podpre (zdravje, obilje, sidranje svoje dušne energije, obogatitev projekta, odnosi,…).

Meditacijo prenesem na daljavo in ti avdio posnetek v roku 5 delovnih dni po prejemu plačila pošljem na elektronski naslov.

Vrednost tvoje osebne meditacije je 88 eur. Svoje povpraševanje z napisanim namenom meditacije mi pošlji na info@dezman.org.

DARILNI BONI

Velikokrat želimo podpreti ljudi ob sebi, ko začutimo, da so v stiski, ko želijo jasnost ali pa samo podporo in spodbudo. In najboljši način za to je, da jih podpremo v tem, da pridejo k sebi in ostanejo v sebi. Zato za katerokoli storitev pri meni lahko naročiš darilni bon za ljubljeno osebo.

  • Za podrobnosti se dogovoriva preko elektronske pošte, piši mi na info@dezman.org. Vrednost darilnega bona je enaka vrednosti izbrane storitve.

Nobena od storitev ni zamenjava za mnenje zdravnika ali drugega svetovalca, stranka se zanjo odloči na lastno odgovornost.