Pogosta vprašanja in odgovori

Kdo so angeli, kako mi lahko pomagajo in kaj se dogaja med kanaliziranjem?

Angele si ljudje največkrat predstavljamo kot bitja s krili, ki nas spremljajo in varujejo. Velikokrat se omenja tudi izraz božji poslanci, glasniki ali kaj podobnega. Glasniki, poslanci česa? Boga, Vesolja, Univerzalne zavesti, Univerzuma, Izvora, Kreatorja ~ veliko izrazov je, s katerimi ljudje poimenujemo silo, zavest, iz katere izhajajo naše duše.


Vlogo angelov sama čutim kot pismonoše, ki nosijo sporočila iz te zavesti. Hkrati pa so tudi prevajalci, da ljudje to podporo in vodstvo lahko razumemo in konkretno prenesemo v življenje. Najboljša stvar je, da vsak od nas nima le angela varuha, ampak celo ekipo osebnih angelov, ki ima informacije o vsaki malenkosti, ki se tiče naše duše.

Ko se povežem z njimi, prenesem njihova sporočila in energijo. Sporočila ti prinesejo jasnost glede situacij, ki te težijo, glede naslednjih korakov v tvojem življenju. Hkrati pa te podprejo, da deluješ bolj v skladu s tem, kdo v resnici si. Angeli nosijo namreč celostno zavest tega kdo si, kateri so tvoji darovi, v čem si resnično dober, kateri so tvoji izzivi, kaj te najbolj rani in kako lahko to pozdraviš. Za vse to ti lahko predajo jasnost.

Sama angele doživljam predvsem preko čutenja. Ob povezavi čutim njihovo prisotnost, toplino. Ob tem resnično začutim pomen stavka, da je Bog v vsakem izmed nas, ker čutim brezpogojno in brezmejno ljubezen.

Ko se odločiš, da želiš svoje življenje obogatiti z njihovo jasnostjo, preko mene lahko sporočila slišiš in jih začutiš. Da je izkušnja močnejša, ti ob prijavi skupaj z vsemi informacijami pošljem tudi kratko meditacijo za odpiranje srca, ki te pripravi na globoko izkušnjo.

Kako se naročim na izbrano storitev?

Naročanje poteka preko elektronskega obrazca. Najprej izbereš svoj želeni termin, vpišeš svoje podatke in izbrano storitev. Ko klikneš na gumb Rezerviraj, dobiš e-mail z nadaljnjimi navodili. Preveri tudi vsiljeno pošto in zavihek promocije.
V tem e-mailu imaš navedene podatke za plačilo termina. Ko je plačilo izvedeno, je s tem tvoj termin potrjen in takrat dobiš e-mail z navodili za pripravo na srečanje in s točno lokacijo srečanja. V kolikor želiš ob samem srečanju plačati z gotovino, te prosim, da mi ob rezervaciji termina pošlješ obvestilo o tem, da želiš plačilo z gotovino na info@dezman.org.
V primeru kakršnihkoli težav mi piši na info@dezman.org.


Kako poteka srečanje?

Ko se odločiš za srečanje Začuti svoje angele, Začuti drug drugega ali Začuti sebe, po rezervaciji termina dobiš točno lokacijo (srečanje poteka v Ljubljani). Na srečanje pridi dobrih 5 minut pred terminom, da se v miru spoznava, da se namestiš in da vidiva, če je še kakšna nejasnost glede samega poteka srečanja.

 • Če se odločiš za srečanje Začuti svoje angele, se po prihodu udobno namestiš, pripraviš listek z vprašanji. Jaz zaprem oči, se povežem s tvojimi angeli (kar traja par minut) ter nato predam prvo sporočilo, ki ti ga sami želijo predati in ki se jim v tem trenutku zdi zate pomembno. Ko s tem zaključijo, je na vrsti prostor za tvoja vprašanja, na kar te opozorijo. Srečanje traja 60 minut.
  Z namenom, da srečanje res doživiš, se prepustiš in svoje angele tudi začutiš, srečanje posnamem in ti v naslednjih dneh pošljem posnetek. Če želiš, si lahko vmes kaj zapišeš.

 • Če se odločita za srečanje Začuti drug drugega, se po prihodu udobno namestita, pripravita listek z vprašanji, ki jih predhodno lahko sestavita skupaj ali vsak zase. Jaz zaprem oči, se povežem angeli obeh (kar traja par minut) ter nato predam prvo sporočilo, ki ga sami želijo predati in ki se jim v tem trenutku zdi za vaju in za vajin odnos pomembno. Ko s tem zaključijo, je na vrsti prostor za vajina vprašanja, na kar vaju opozorijo. Srečanje traja 60 minut.
  Z namenom, da srečanje res doživita, se prepustita in svoje angele tudi začutita, srečanje posnamem in vama v naslednjih dneh pošljem posnetek. Če želita, si lahko vmes kaj zapišeta.

Kako naj se pripravim na srečanje z angeli?

Ob prijavi na srečanje Začuti svoje angele ti pošljem kratko meditacijo za odpiranje srca, ki te bo podprla v tem, da boš izkušnjo doživel globlje in bolj celostno. Ne gre samo za sporočila, ki jih od angelov slišiš, ampak za doživetje, skozi katerega si tudi močno energijsko podprt. Zato te vabim, da si spodaj prebereš, kako postavljati dobra vprašanja. Doma si v skladu s tem vprašanja pripravi, poslušaj meditacijo in potem pridi na srečanje. Vabim te, da si nato v času srečanja dovoliš uživati in doživeti izkušnjo celostno.


Kakšna vprašanja naj postavljam, da bom dobil/a najboljše odgovore?

Pri postavljanju vprašanj je pomembno, da greš v bistvo vprašanja, si v tem konkreten in se hkrati postaviš v svojo moč. Dobrim vprašanjem sledijo dobri odgovori. Ne gre za to, da angeli ne poznajo jasnih odgovorov na bolj splošna vprašanja. Gre za to, da bolj kot so vprašanja globoka in iskrena, bolj se odpre tvoje srce. S tem ko si dovoliš biti ranljiv, iste besede začutiš drugače in sporočilo lažje preneseš v svoje življenje. Spodbujam te, da vprašanja postavljaš iskreno, pogumno in da greš v bistvo, brez sramu in skrivanja.
Spodaj ti podajam primere slabih in dobrih vprašanj, tematike življenja in področja, kjer želiš jasnost, pa lahko vstaviš poljubno.

 • Primeri slabih vprašanj:

  – Ali bom dobil novo službo?
  – Kdaj se bom pozdravil?
  -Ali je ta partner pravi zame?
  -Kdaj bom dobil višjo plačo?
 • Primeri dobrih vprašanj (bodi pozoren na ležeči tisk – s takim tipom vprašanj se postaviš v svojo moč):

  Kako naj delujem, da najdem službo, v kateri se bom čutil bolj izpolnjen? Kakšen je moj naslednji korak na karierni poti?
  Kako naj delujem, da podprem svoje telo v procesu zdravljenja/ da neham kaditi/ da izgubim težo?
  Česa me uči odnos s tem partnerjem? Kako lahko izboljšam ta odnos?
  Na kakšen način lahko v svoje življenje povabim več obilja?