Pogosta vprašanja in odgovori

Kaj je kanaliziranje? Kdo so angeli, kako mi lahko pomagajo in kaj se dogaja med kanaliziranjem?

Kanaliziranje je praksa, preko katere se povežem z angeli in prenesem njihove informacije in energijo.

Angele si ljudje največkrat predstavljamo kot bitja s krili, ki nas spremljajo in varujejo. Velikokrat se omenja tudi izraz božji poslanci, glasniki ali kaj podobnega. Glasniki, poslanci česa? Boga, Vesolja, Univerzalne zavesti, Univerzuma, Izvora, Kreatorja ~ veliko izrazov je, s katerimi ljudje poimenujemo silo, zavest, iz katere izhajajo naše duše.


Vlogo angelov sama čutim kot pismonoše, ki nosijo sporočila iz te zavesti. Hkrati pa so tudi prevajalci, da ljudje to podporo in vodstvo lahko razumemo in konkretno prenesemo v življenje. Najboljša stvar je, da vsak od nas nima le angela varuha, ampak celo ekipo osebnih angelov, ki ima informacije o vsaki malenkosti, ki se tiče naše duše.

Ko se povežem z njimi, prenesem njihova sporočila in energijo. Sporočila ti prinesejo jasnost glede situacij, ki te težijo, glede naslednjih korakov v tvojem življenju. Hkrati pa te podprejo, da deluješ bolj v skladu s tem, kdo v resnici si. Angeli nosijo namreč celostno zavest tega kdo si, kateri so tvoji darovi, v čem si resnično dober, kateri so tvoji izzivi, kaj te najbolj rani in kako lahko to pozdraviš. Za vse to ti lahko predajo jasnost.

Sama angele doživljam predvsem preko čutenja. Ob povezavi čutim njihovo prisotnost, toplino. Ob tem resnično začutim pomen stavka, da je Bog v vsakem izmed nas, ker čutim brezpogojno in brezmejno ljubezen.

Ko se odločiš, da želiš svoje življenje obogatiti z njihovo jasnostjo, preko mene lahko sporočila slišiš in jih začutiš. Da je izkušnja močnejša, ti ob prijavi skupaj z vsemi informacijami pošljem tudi kratko meditacijo za odpiranje srca, ki te pripravi na globoko izkušnjo.

Kaj lahko pričakujem?

Kanaliziranje te v poplavi informacij v današnjem svetu usmeri v prakse, ki delujejo konkretno zate. Namesto da prebereš ogromno knjig ali dolgo testiraš kaj zate deluje in kaj ne, tukaj dobiš jasnost, preko katerih praks se ti v življenju najbolje podpreš. Dobiš čudovito jasnost, kaj kot duša nosiš na svet in kako konkretno svoje darove negovati in razvijati. Zgodi se tudi, da dobiš veliko potrditev za stvari, ki jih že veš znotraj sebe, pa si še ne zaupaš.

Ko si v stiski, ko se ti pojavljajo določene situacije (težave z zdravjem, v odnosih, v karieri,…) dobiš jasnost, česa te to uči in kaj lahko storiš, da stopiš iz tega začaranega kroga. Vedno dobiš informacije, jasnost, ki te v tem trenutku opolnomoči in se ti pomaga premakniti naprej.

Če si mamica, lahko izveš, kako najbolje podpreš svoje otroke na njihovih poteh. In če si nosečka, lahko že v času nosečnosti dobiš jasnost, kakšna dušica prihaja v tvoje življenje, kako se podpreti med nosečnostjo, porodom in v poporodnem obdobju.

Kanaliziranje ni vedeževanje – torej ne dobiš napovedane usode ali čarobnega gumba, ki bi v hipu rešil vse. Dobiš veliko več kot to – konkretna navodila in prakse, ki ti pomagajo, da v svojem življenju v tem trenutku deluješ v svoji moči.

Kako se je meni (Katarini) spremenilo življenje, odkar kanaliziram?

Sama kanaliziranje čutim kot nekaj, kar v moje življenje prinaša jasnost, ki me opolnomoči, da lažje sama sprejem odločitev v določeni situaciji. Na tak način se podprem v konkretnih situacijah, ki so izziv v nekem trenutku.

Živim z diagnozo dveh kroničnih bolezni in brez enega medvretenčnega diska – brez težav, ker vem, kako podpreti svoje telo. Ko imajo izzive hčerke (prehlad, boleč trebušček, odločitve glede šolanja, hobijev,..), dobim jasnost, kako jih lahko v tistem trenutku podprem. Lažje jih tudi vidim v tem, kdo so kot duše, ki so prišle na svet in temu prilagodim vzgojo – da jih podrem na njihovih poteh. Vodstvo je bila velika podpora pri nakupu hiše (kako komunicirati z lastniki, na kaj morava biti pozorna pri kreditu, …), pri odločitvi za porod doma v času prepovedi porodov doma, pri nakupu avtomobila in izbiri terapevtov, izobraževanj, ljudi, s katerimi sodelujem. Veliko lažje tudi čutim svoje dušno poslanstvo in njegov izraz razvijam.

Všeč mi je, da dobim jasnost, moč odločitve pa je še vedno v mojih rokah.

Kako pogosto moram priti, da deluje?

Tvoje življenje se lahko spremeni že po enem samem srečanju. Dobiš usmeritve za svoje življenje in ko jih daš v prakso, se dejansko začnejo dogajati spremembe. Nimam čarobnega gumba, po katerem bi bilo kar naenkrat vse drugače. Imaš ga pa ti ~ z odločitvijo, da to, kar ti je bilo predano, preneseš v svoje življenje.

Sama sem opazila, da se ljudje največkrat vrnejo po pol leta, mogoče letu ali celo dveh, ko vmes zrastejo in se pojavijo drugačni izzivi ter potreba po novih usmeritvah. Včasih pa želijo v krajšem obdobju več jasnosti za različna področja in pridejo 2x mesečno, potem pa si vzamejo čas, da to dajo v prakso. Začutiš zase.

Kako se naročim na izbrano storitev?

Naročanje poteka preko elektronskega obrazca. Najprej izbereš svoj želeni termin, vpišeš svoje podatke in izbrano storitev. Ko klikneš na gumb Rezerviraj, dobiš e-mail z nadaljnjimi navodili. Preveri tudi vsiljeno pošto in zavihek promocije. V kolikor nimaš e-maila, pojdi na isti obrazec, vpiši svojo telefonsko številko in nadaljnja navodila dobiš po SMS sporočilu.
V tem e-mailu/SMS-u imaš navedene podatke za plačilo termina. Ko je plačilo izvedeno, je s tem tvoj termin potrjen in takrat dobiš e-mail z navodili za pripravo na srečanje in s točno lokacijo srečanja oziroma povezavo v primeru srečanja preko spleta. V kolikor želiš ob samem srečanju plačati z gotovino, te prosim, da mi ob rezervaciji termina pošlješ obvestilo o tem, da želiš plačilo z gotovino na info@dezman.org.
V primeru kakršnihkoli težav mi piši na info@dezman.org.


Kako poteka srečanje?

Ko se odločiš za srečanje, po rezervaciji termina dobiš točno lokacijo (srečanje poteka v okolici Medvod pri Ljubljani) ali povezavo do Zoom-a. Na srečanje v vsakem primeru pridi dobrih 5 minut pred terminom, da se v miru spoznava, da se namestiš in da vidiva, če je še kakšna nejasnost glede samega poteka srečanja.

Prvih 5-10 minut srečanja nameniva kratkemu pogovoru o tem, kaj te je na srečanje poklicalo ter o samem poteku srečanja.

Nato sledi ura kanaliziranja. Jaz zaprem oči, se povežem s tvojimi angeli (kar traja par minut) ter nato predam prvo sporočilo, ki ti ga sami želijo predati in ki se jim v tem trenutku zdi zate pomembno. Ko s tem zaključijo, je na vrsti prostor za tvoja vprašanja, na kar te opozorijo. V procesu imam ves čas zaprte oči, ti imaš lahko odprte.

Z namenom, da srečanje res doživiš, se prepustiš in svoje angele tudi začutiš, kot bonus srečanje posnamem in ti v naslednjih dneh pošljem avdio posnetek. Če želiš, si lahko vmes kaj zapišeš.


Kako naj se pripravim na srečanje z angeli?

Ob prijavi na srečanje ti pošljem kratko meditacijo za odpiranje srca, ki te bo podprla v tem, da boš izkušnjo doživel globlje in bolj celostno. Ne gre samo za sporočila, ki jih od angelov slišiš, ampak za doživetje, skozi katerega si tudi močno energijsko podprt. Zato te vabim, da si spodaj prebereš, kako postavljati dobra vprašanja. Doma si v skladu s tem vprašanja pripravi, poslušaj meditacijo in potem pridi na srečanje. Vabim te, da si nato v času srečanja dovoliš uživati in doživeti izkušnjo celostno.


Kakšna vprašanja naj postavljam, da bom dobil/a najboljše odgovore?

Pri postavljanju vprašanj je pomembno, da greš v bistvo vprašanja, si v tem konkreten in se hkrati postaviš v svojo moč. Dobrim vprašanjem sledijo dobri odgovori. Ne gre za to, da angeli ne poznajo jasnih odgovorov na bolj splošna vprašanja. Gre za to, da bolj kot so vprašanja globoka in iskrena, bolj se odpre tvoje srce. S tem ko si dovoliš biti ranljiv, iste besede začutiš drugače in sporočilo lažje preneseš v svoje življenje.

Spodbujam te, da vprašanja postavljaš iskreno, pogumno in da greš v bistvo, brez sramu in skrivanja.

Spodaj ti podajam primere slabih in dobrih vprašanj, tematike življenja in področja, kjer želiš jasnost, pa lahko vstaviš poljubno.

 • Primeri slabih vprašanj:

  – Kdaj bom dobil novo službo?
  – Kdaj se bo partner spremenil, da bo najino razmerje boljše?
  -Kako naj otroku dopovem, da dela nekaj narobe?
  -Kdaj bom dobil višjo plačo?
 • Primeri dobrih vprašanj (vse to lahko apliciraš na katerokoli področje tvojega življenja, želim ti pokazati, da res pojdi v zelo konkretna vprašanja, tudi na področjih, ki niso navedena):
  • V podjetju imam težave z zaposlenim _______(ime). Česa me to uči? Kako ga lahko podprem, da bo v podjetju bolje deloval? Ali je zame primerno poslovno sodelovanje s podjetjem _______? Na kaj naj bom pozoren? Katere besede naj uporabim pri promociji izdelka/storitve________? Kdaj je najprimernejši čas za lansiranje izdelka ______? Na kaj naj bom pozoren pri postavljanju urnih postavk delavcem? Kako naj komuniciram na sestanku, kjer moram ______ odpustiti?
  • Imam težave s srcem. Kako naj delujem, da podprem svoje telo v procesu zdravljenja? Ali me zdravilo/prehranski dodatek/terapija ______(naziv zdravila,..) podpira? Ali me sodelovanje s terapevtom ______(ime) podpira? Ob kateri uri je za moje telo najbolje, da hodim spat?
  • Česa me uči odnos s partnerjem Matejem? Kako lahko izboljšam ta odnos? Kaj lahko storim, da bom v odnosu čutil večjo povezanost? Kako lahko delujem, da v odnos vnesem več spolnosti? Spolni položaj ___ mi je zelo neprijeten. Kako naj to skomuniciram s partnerjem? Res me moti njegovo smrčanje. Kako lahko sebe in njega podprem, da bo za oba lažje?
  • Kako naj delujem, da podprem sina Blaža/hči Špelo na njihovih dušnih poteh? Kateri hobiji jih podpirajo? Špela hodi na frizersko, ampak jo zdaj mika prepis na zdravstveno šolo. Ali je to nekaj, kar bi jo podprlo, kako naj jo jaz podrem v tem procesu?
  • Kako naj delujem, da se v službi čutim bolj izpolnjen? V službi doživljam mobing. Kako naj delujem, da se to razreši? Zakaj še nisem našel nove službe, česa me to uči? Čutim, kot da sem zataknjen v nekem začaranem krogu v službi na projektu _____. Kaj je moj naslednji korak, da to razrešim? Kako naj komuniciram s šefom/sodelavko____(ime), katere besede s o pomembne? Kdaj in kako naj skomuniciram, da želim višjo plačo, na kaj naj bom pozoren?
  • Kateri so moji dušni darovi? Kateri hobiji podpirajo razvoj mojih dušnih darov? Ali me tečaj ________ (refleksoterapije, fotografije, …) podpira? Na kakšen način lahko preko svojiih dušnih darov kreiram več obilja v življenju? Kaj je moj naslednji korak pri manifestaciji novega doma, na kaj naj bom pozoren? Bil sem na ogledu hiše v ____(ime kraja), ali ta hiša podpira mene in mojo družino? Kako naj delujem, da postane del našega življenja?
 • Ob vseh teh vprašanjih bodi čim bolj konkreten, brez težav izraziš, kaj te skrbi. Z angeli se pogovarjaj enako kot bi se, ko se dobiš svojimi prijatelji. Ne moreš ničesar vprašati narobe, bodi iskren, jasen in pomembno je, da se postaviš v svojo moč, postavljaš vprašanja zase.