Kako sem dobila ključe pisarne…in jih v dobrih 24 urah vrnila

Že nekaj časa sem si želela prostor, ki bi ga najela za kanaliziranje – tak, da bi me podpiral, da bi podpiral moje čudovite stranke. Tak, da bi znotraj njega čutila svobodo na vseh nivojih. Trenutno najemam prostor, ki je res prijeten in podpira tako mene kot stranke. Ampak najeti ga je možno na uro in termini so precej zasedeni, zato sem tudi težko fleksibilna.

Preberi več “Kako sem dobila ključe pisarne…in jih v dobrih 24 urah vrnila”

Posebno darilo

V času meseca obdarovanja ti želim zaupati, kakšno darilo mi je podarilo življenje. In ne, ni lastna proizvodnja čokolade 😉

Dobrih deset let že živim z diagnozo kroničnega vnetja črevesja. Bolezen, ki je sicer zapisana kot diagnoza v moji zdravstveni kartoteki, ampak je v mirovanju. Vseeno pa ta zapis za seboj potegne več pregledov pri specialistih in znotraj le-teh so se v laboratorijskih izvidih pokazale določene vrednosti, ki so vodile v nadaljnje preiskave in nato – v diagnozo še ene kronične bolezni.

Preberi več “Posebno darilo”

Moč sprejemanja odločitev

Ko je naša najmlajša v začetku septembra praznovala svoj rojstni dan, sem se še z večjo hvaležnostjo zavedala, kako pomemben del mojega življenja je moja družina in kako brez njih ne bi bila, kjer sem.

Misel, ki je prišla za tem, pa je bila jasna, kot nikoli prej – brez njih ne bi bila, kjer sem. Ampak brez odločitve, da jih spustim v svoje življenje, me ne bi mogli bogatiti.

Preberi več “Moč sprejemanja odločitev”

BLAZNO ISKRENO O MENI

Sedim za računalnikom, urejam še zadnje stvari na spletni strani in se sprašujem, kako sem prišla do te točke in kaj me čaka naprej. 

Zadane me, da je avgust. Sredina avgusta, ko sem pred točno dvema letoma doživljala eno najtežjih izkušenj mojega življenja – iz dneva v dan (včasih iz ure v uro) nisem vedela, kdaj bo moje telo prebolelo težko infekcijo in če bo zaradi tega potrebna sprožitev poroda. Izkušnja, ki me je opolnomočila v tem, da zaupam vase in  ki je močno podprla najin odnos z možem (ki poleg mene dokončuje svoj delež kreiranja spletne strani, HVALA!).

Preberi več “BLAZNO ISKRENO O MENI”