Moč sprejemanja odločitev

Ko je naša najmlajša v začetku septembra praznovala svoj rojstni dan, sem se še z večjo hvaležnostjo zavedala, kako pomemben del mojega življenja je moja družina in kako brez njih ne bi bila, kjer sem.

Misel, ki je prišla za tem, pa je bila jasna, kot nikoli prej – brez njih ne bi bila, kjer sem. Ampak brez odločitve, da jih spustim v svoje življenje, me ne bi mogli bogatiti.

Odločila sem se, da v svoje življenje spustim Dejana. Skozi leta sva se odločila, da ne bova čakala na “gospoda popolnega” ali “gospo popolno”, ampak da bova v tem odnosu dajala prostor tudi nepopolnosti in rasti skozi to. Sledila je odločitev za selitev skupaj, odločitev za poroko.

Sprejemala sva odločitve. V najini življenji sva sprejela dve čudoviti deklici. Odločala sva se za selitve, menjave služb, prekinitev delovnih razmerij. In trenutno sva v obdobju, ko spet sprejemava odločitve glede najine družine, ki so za najin um “big deal”.

Ko čutiš smer, ne vidiš pa še, kam te ta odločitev pelje.

In ko sem se s temi vprašanji povezala z angeli, so predali jasnost, ki jo želim deliti tudi s teboj:

“Pomembno je, da odločitve sprejemaš. Ni napačnih in pravih odločitev. Pomembno je, da odločitve sprejemaš in se s tem v življenju premikaš. In odločitve, ki so sprejete iz vaše duše, iz vaše energije, so odločitve, v katerih najdete zadoščenje, v katerih najdete zadovoljstvo. In odločitve, ki so narejene iz vašega uma, ki so narejene iz vašega ega, so tiste odločitve, ki vas peljejo stran od sebe, ampak niso napačne. Zakaj ne? Zato, ker so odločitve, ki so pot do tega, da se vrnete nazaj k sebi, nazaj v stik s seboj, nazaj v stik s svojo dušo in s tem, kar želi vaša duša v tem življenju doživeti. Tako da izjemno pomembno je, da se premikate skozi življenje s sprejemanjem odločitev.

Že pri najmanjših odločitvah – ali izberem to zobno pasto, ali izberem tisto zobno pasto. Jasno se vprašaj: “Katera zobna pasta me bolj podpira?” In v tistem trenutku boš vedel, imel boš odgovor in temu zaupaj. In na takih primerih se uči zaupati v odločitve, ki so večje v tvojem življenju. Ko boš zaupal v odločitve v takih minimalnih stvareh v vsakdanjem življenju, boš treniral svoj um, da je varno zaupati tudi v odločitve, ki za tvoj um predstavljajo večje posledice v tvojem življenju. Odločitve glede šolanja, odločitve glede izobraževanj, odločitve glede partnerskih zvez, odločitve glede otrok, odločitve glede selitev. Nima veze za kaj gre, ampak ko boš ti v vsakdanjem življenju se samo spraševal: “Kaj me podpira?” Ko boš v trgovini prijel v svoji roki dva kosa sadja in boš rekel: “Kateri me bolj podpira?” Začutil boš, kateri te podpira in tistega izberi. In s takimi stvarmi boš svojemu umu dajal vedeti, da je varno sprejemati določitve, ki te podpirajo in ki so usklajene z globino tvoje duše. Tako da spodbujamo te, draga duša, da začneš pri majhnih vsakdanjih stvareh, ampak pomembno pa je, da odločitve sprejemaš.

Ko ti odločitev ne sprejemaš, ko dolgo časa iščeš informacije, da bi lahko sprejel neko odločitev, ko dolgo časa se vrtiš v nekem krogu in se kar ne odločiš in ne odločiš, enostavno pošiljaš v svet informacijo , da si zmeden. In potem dobivaš še več informacij, ker te okolica želi podpreti. To te še bolj zmede in se nekako zaciklaš. Ko pa si ti postavljen: “Kaj me bolj podpira?” – to je pomembno vprašanje: “Kaj me bolj podpira? Kaj me podpira v tem trenutku?” In ko temu slediš, se poti zate začnejo odpirati. To ne pomeni, da na tej poti ni izzivov in lekcij in stvari, ki jih imaš za doživeti. So pa tiste, ki bolj bogatijo tvoje življenje in greš čeznje lahko na bolj lahkoten način.

Tako da, draga duša, za to, da se premikaš v življenju naprej, je pomembno sprejemanje odločitev. In sprejemanje odločitev na nivoju vsakdanjega življenja v minimalnih stvareh ti pomaga, da ti sproščaš svoj um, zaupaš vase in v svoje odločitve, ko pride do tistih velikih odločitev v tvojem življenju. Dovoli si to živeti, dovoli si to dati v prakso.”

Sporočilo sem zate skanalizirala Katarina, dne 22.9.2019

Še zbiraš pogum za določene odločitve v tvojem življenju? Začni pri majhnih stvareh.

In če te sporočilo navdihne, da želiš prejeti jasnosti zase, najdi svoj termin za srečanje s svojimi angeli tukaj.

Z ljubeznijo,

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja