Kako se lahko v tednu 6.1.-12.1. podpreš, da v sebi začneš novo leto?

“Draga čudovita duša!

Si na prelomu – na prelomu tega, ko se začenja novo leto, na prelomu tega, ko se začenja novo desetletje. Zato je pomembno, da si vzameš čas zase in začutiš, katere občutke želiš v tem letu, v tem desetletju doživljati. Kako se želiš počutiti? Kaj želiš čutiti? Kaj želiš doživeti?

To leto prinaša priložnost, da zasiješ v vsej svoji veličini. Da postaviš sebe znotraj te družbe kot najbolj svetlo, toplo lučko. Da postaviš sebe, iz sebe, zase. Vendar je za to, da se to v resnici zgodi, potrebna tvoja odločitev. Odločitev za to, da boš ti sebi prva prioriteta. Odločitev za to, da si zapišeš občutke, ki jih želiš doživljati. In si nato zapišeš, na kakšen način, preko katerih aktivnosti te občutke lahko doživljaš. Ter da te aktivnosti potem redno izvajaš.

To je najlažji način, da v prvi vrsti začutiš sebe, začutiš to, kaj v življenju pogrešaš. In nato, da se odločiš, da sebi to daješ, da se prižigaš vedno znova in znova za to, da lahko svetiš kot ta svetel, topel plamen.

Ponavljamo še enkrat, ker je to resnično pomembno – gre za tvojo odločitev, za tvojo aktivacijo v smer sebe v tem letu. Če boš vse prepuščal »naključju«, bo to leto zate težko, ker te bo vedno znova opozarjalo na to, da poskrbi zase, da se vedno znova prižigaj. In v tem tednu imaš čudovito priložnost, da si zapišeš, kaj želiš čutiti, ter na kakšen način lahko te občutke doživljaš. Lahko je to preko gibanja, stika z naravo, z meditacijo, plesom, branjem, ljubljenjem, adrenalinskimi športi,….zapiši vse, kar te polni, kar te prižiga, kar te daje v tvoje želene občutke.

In ne pozabi – bolj kot boš v tem užival in tega ne jemal kot obveznost, bolj boš užival v sebi, v svojem pristnem izrazu. In lažje ti bo ostajati, postajati pristen v vsaki situaciji.

Kar ti želimo predati na koncu tega sporočila, je še to – ljudje življenje jemljete čisto preveč resno. Ko boste življenje vzeli kot igro, katere vodilo je užitek, bo za vas vse lažje. Zato vnesi v svoje življenje več igre – kupi si hula hop obroč, pleši na zabavne pesmi, prepusti se otroški igrivosti. Najdi svoj način, da v življenje vneseš več igre in manj resnosti.

Z največjo ljubeznijo in podporo, da siješ kot najbolj svetla in topla lučka,

Angeli” ( Sporočilo sem zate skanalizirala Katarina, 4.1.2020 )

V kolikor čutiš, da se želiš ob vstopu v to leto res posvetiti sebe, te povabim, da prideš na srečanje s svojimi angeli, da ti predajo osebno jasnost za leto in desetletje, ki je pred teboj. Svoj termin izberi tukaj.

Izberi sebe, izberi zavestno življenje.

Z ljubeznijo,

Katarina