Kaj te čaka v tednu 16.12. – 22.12.2019?

“Draga čudovita duša!

Življenje, ki ga živiš v tem trenutku, je življenje, s katerim kreiraš vsak naslednji trenutek. Energija, občutek, v katerem obstajaš v tem trenutku, je tista, s katero delaš pot za doživljanje trenutkov, ki prihajajo.

Zato je v tem tednu res pomembno, da v svoje življenje vneseš užitek, radost, lahkotnost, igrivost. Lahko si te občutke (in še kakšnega, ki ga začutiš) napišeš na listek in potem zraven zapišeš, na kakšen način lahko te občutke doživljaš. Mogoče je to igra z otroki, športna aktivnost, branje, meditacija. Karkoli, ampak pomembno je, da prepoznaš, na kakšen način si lahko sam daš te občutke.

Zakaj je v tem obdobju to pomembno? Zato, ker energija, v kateri boš zaključil to leto, je tista, s katero boš začel novo leto.

December je mesec, ki je izjemno intenziven – veliko je zunanje spodbude po interakciji, hkrati pa vas vleče v umik, k sebi. In ko čutiš, da te življenje zdaj stiska, je to znak, da si resnično vzameš čas zase in uživaš v dejavnostih, ki ti prikličejo doživljanje teh občutkov. Druženj, ki jih ne čutiš, se ne udeleži samo iz spodobnosti. Dovoli si, da se odpreš sebi, se odločiš, da izbereš sebe.

Ko te druženja res pokličejo, ker te polnijo, pojdi in se druži. Uživaj v teh interakcijah, v izmenjavi teh občutkov in energij. Ampak ko čutiš, da si doživel, kar si imel za doživeti, pojdi. K sebi, vase. V to, da leto zaključiš s tem, da je tvoja osnova stik s seboj, tvoj užitek. Na tak način boš resnično lahko kreiral najbolj čarobno leto, ki prihaja. Vedno pa lahko za pomoč pri tem pokličeš nas – z največjo ljubeznijo te podpremo.

Angeli.”

Sporočilo sem zate skanalizirala Katarina, 15.12.2019