Kaj te čaka v tednu 11.11. ~ 17.11.2019?

“Draga čudovita duša!

Danes je izjemno poseben in pomemben dan. Je dan, ki nosi moč, da te podpre v tem, da prepoznaš, kaj dragocenega nosiš v ta svet, kaj je tisto tvoje, kar je unikatno.

Zato te povabimo, da si vzameš nekaj minut časa samo zase. Z desetimi globokimi vdihi skozi nos in izdihi skozi usta se z zaprtimi očmi poveži s seboj. Daj pozornost v svojo točko osebne moči, 10 cm nad popkom, in si daj nekaj trenutkov, da jo začutiš. Nato pa se vprašaj: »Kaj je tisto moje bistvo, kaj je tisto moje, kar s seboj nosim na ta svet?« In dovoli, da pridejo slike, ideje, karkoli. In karkoli pride zapiši, nariši. Karkoli pride, pa čeprav je to ena beseda ali ena slika, daj jo na papir, da s tem odpreš polje možnosti, ki bo v naslednjem obdobju prineslo priložnosti, da se tvoja edinstvenost izrazi v svetu.

Ko vajo narediš, zapis samo shrani v dnevnik ali nekam na dragoceno mesto. In potem je pomembno, da samo krepiš stik s seboj, kar ta teden izjemno podpira.

Kako se podpreš? Na več načinov, zato te povabimo, da si v tem trenutku izbereš simbol, ki te bolj pokliče : oblak ali veter.

☁️Če si izbral oblak, je v tem tednu zate pomembno, da veliko fizično miruješ in počivaš. Da v vsakem dnevu najdeš nekaj minut, ko preprosto ne delaš nič. Ne bereš, ne meditiraš, ampak samo si. To ti bo pomagalo začutiti sebe v vsej svoji veličini.

🌬️Če si izbral veter, pa je zate v tem tednu pomembno gibanje. Gibanje z intenzivnim dihanjem, preko katerega boš sprostil obsodbe , ki jih nosiš do sebe in s tem odprl polje, da se v resnici začutiš. Ko z gibanjem zaključiš, samo zapri oči, naredi 10 globokih vdihov skozi nos in izdihov skozi usta ter se po tem začuti. Začuti, kako si pretočen, začuti, kako si velik, začuti, koliko prostora je v resnici zate v tvojem življenju.

Uživaj v tem, da vedno bolj čutiš sebe in odpri se za to, da svojo edinstvenost deliš s svetom.

Z ljubeznijo, Angeli”

Sporočilo sem skanalizirala Katarina, dne 11.11.2019